28. 5. 2013

best people

Když s člověkem trávíte spoustu času a dobře si sním rozumíte,tak je jasné,že vám za nějakou dobu přiroste k srdci a pak si těžko představíte že toho člověka po nějaké době nebudete mít na blízku. O tomhle já ted přemyšlím každý den. Krásných 9 let na základce za měsíc skončí . Je to strašně moc divná představa že lidi který jste vídali každý den,uvidite sotva za měsíc a nebo třeba vůbec.

Moje třída je asi to nejlepší co mně mohlo potkat,protože takových lidí co jsou stejný jako vy v jedné třídě,to se moc nestáva . V ostatních třídách jsou rozděleny na party nebo si tam vůbec nerozumí ale u nás,tam si rozuměl každý s kadým a my všichni jsme byli jedna obrovská a nerozlučitelná parta a teď se budem muset rozoučit a jít každý svou cestou :)
Snažím si teď užívat každý den se svojí třídou ale ne každý si to tam uvědomuje,že jsou to poslední strávený společný časy ..

9.A - Jsou to moji nejlepší kamarádi a budou mi šíleně chybět,na střední se těším ale základka je kus vašeho života na který se nezapomíná!! ♥















Žádné komentáře:

Okomentovat